Arsenalin pelaaja ilmoitti avoimesti lähtöhaluistaan – Mikel Arteta: ”Ymmärrän, mitä hän käy läpi”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoo ymmärtävänsä, miksi keskikenttäpelaaja Lucas Torreira haluaa siirtyää Boca Juniorsiin, mutta hänen mukaansa Uruguayn maajoukkuepelaajan tulevaisuudesta ei ole tehty vielä päätöstä.

Atlético Madridissa lainalla pelaava Torreira, 25, kertoi viime viikolla, että hänen äitinsä on menehtynyt koronaviruksen takia. Torreira sanoi, ettei halua enää pelata Euroopassa, vaan siirtyä Argentiinan suurseuraan Bocaan ja olla lähempänä perhettään.

– Tietysti me otimme häneen yhteyttä. Olemme puhuneet hänelle ja me tiedämme, kuinka vaikeaa aikaa tämä on hänelle. Hän oli todella läheinen äitinsä kanssa ja hän on todella läheinen perheensä kanssa, kommentoi Arteta Goalin mukaan.

– Ymmärrän, mitä hän käy läpi tunnetasolla. Hänestä tuntuu varmasti, että hänen pitää ja hänellä on velvollisuus olla lähempänä perhettään.

– Mutta nyt ei ole aika tehdä päätöksiä, ja tämä varsinkin on päätös, johon eri osapuolten on osallistuttava. Mikään ei muutu nyt. Se oli vain haastattelu. Katsotaan, mitä tapahtuu.

– Me tiedämme, että kun rekrytoi pelaajia ulkomailta, heillä saattaa välillä olla vaikeuksia sopeutua uuteen kulttuuriin, kieleen, uusiin toimintatapoihin. Se riski on olemassa ja sitä riskiä on osattava käsitellä ja tehtävä oikeat päätökset oikeaan aikaan.

Torreiran siirtyi Arsenaliin kesällä 2018 Sampdoriasta vajaan 30 miljoonan euron korvauksella. Kaikkiaan hän on esiintynyt Tykkimiesten paidassa 89 kertaa ja hänellä on sopimus kesään 2023 saakka.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.