Manchester City voitti lauantaina Crystal Palacen Valioliigassa 2-0. Ottelu pelattiin Selhurst Parkilla.

How we’re lining up at Selhurst Park 💪

XI | Ederson, Cancelo, Fernandinho, Rodrigo, Mendy, Gundogan, Silva (C), De Bruyne, Bernardo, Sterling, Jesus

Subs | Bravo, Stones, Aguero, Angelino, Mahrez, Foden, E Garcia

⚽️ @haysworldwide
🔵 #CRYMCI #ManCity

Jo aloitusvihellyksestä lähtien oli selvää, että City määrää ottelun tahdin. Palace vetäytyi kuoreensa ja odotti vieraiden virheitä ja pallonmenetyksiä.

Reilun vartin kohdalla Bernardo Silva oli siirtää Cityn johtoon komealla laukauksella, mutta Palacen maalivahti Wayne Hennessey oli hereillä ja venyi näyttävään torjuntaan.

Kotijoukkue pysytteli Cityn kyydissä pitkään, mutta lopulta noutaja tuli.

Vieraat siirtyivät johtoon 39. minuutilla, kun Gabriel Jesus jatkoi Bernardo Silvan keskityksen päällään sisään. 0-1.

50 - Gabriel Jesus has scored his 50th goal for Manchester City - the Brazilian has scored in each of his last seven club starts in all competitions. Heir.

Cityn toinen osuma syntyi vain hetkeä myöhemmin loistavasta vastahyökkäyksestä. Kuvio päättyi Raheem Sterlingin taidokkaaseen vippisyöttöön David Silvalle, joka taituroi pallon suoraan ilmasta verkkoon. 0-2.

Tauolle mentäessä pallonhallinta oli Manchester Cityn hyväksi 75-25. Vierailla oli maalintekopaikkoja 11 ja Crystal Palacella kaksi.

Toinen puolisko noudatti ensimmäisen kaavaa; City piti palloa ja hallitsi ottelua.

Vieraat luulivat jo saaneensa rangaistuspotkun, kun Wilfried Zaha kaatoi Kevin de Bruynen rangaistusalueella. Tuomaristo ei kuitenkaan nähnyt tilanteessa rikettä edes videotarkistuksen jälkeen.

Jesus oli iskeä illan toisensa 67. minuutilla. Brassikärjen veto viuhui kohti takakulmaa, mutta Hennessey piti lukemat siedettävinä.

Ottelua oli noin vartti jäljellä, kun Palace sai luotua pitkästä aikaa hieman painetta Cityn päätyyn. Pallo kävi ylärimassakin, kun City-vahti Ederson Moraes torjui Christian Benteken puskun kehikkoon.

Sarjataulukon toisella sijalla majaileva City kavensi eroa kärkijoukkue Liverpooliin viiteen pisteeseen, mutta sarjajohtaja pelaa oman yhdeksännen kierroksen ottelunsa vasta sunnuntaina, kun se kohtaa vieraskentällä Manchester Unitedin. Crystal Palace on kuudennella sijalla.