Manchester City vankisti asemaansa Mestarien liiga -lohkonsa kärjessä, kun se nujersi kreikkalaisseura Olympiakosin 3-0-lukemin Etihad Stadiumilla tiistai-iltana.

Manchester City

@ManCity
FULL-TIME | 3️⃣ goals and 3️⃣ points!

🔷 3-0 ⚫️ #ManCity | mancity.com

Manchester City dominoi ottelun avausjaksoa. Kotijoukkue ei antanut kreikkalaisvieraille saumaa yhteenkään maalintekopaikkaan, halliten palloa jopa 65-prosenttisesti puoliaikavihellykseen saakka. Olympiakos ei koskenut kertaakaan palloon Cityn rangaistusalueen sisällä.

Maaleja syntyi kuitenkin vain yksi, ja siitä vastasi Manchester Cityn Ferran Torres. Kun peliä oli takana 12 minuuttia, espanjalaistaituri pelasi taitavan seinäsyötön Kevin De Bruynen kanssa, murtautui boksiin ja viimeisteli pallon José Sán jalkojen välistä sisään. 1-0.

Torres on maalinsa myötä kilpailun historian kolmanneksi nuorin pelaaja, joka on tehnyt maalin neljässä peräkkäisessä Mestarien liigan ottelussa (20 vuotta, 248 päivää). Nuoremmassa iässä samaan ovat pystyneet ainoastaan Dortmundin huippulahjakkuus Erling Braut Håland (19v, 107pv) ja PSG:n supertähti Kylian Mbappé (18v, 120pv).

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
Ferrán Torres becomes the third-youngest player to score in 4 consecutive Champions League games (4 goals) 🔥🔥🔥

#UCL

Ottelun toisella puoliajalla Olympiakos yritti parantaa hyökkäyspelaamistaan kahden pelaajavaihdon kautta. Kreikkalaiset pääsivätkin hiljalleen laukaisupakoille ja paremmin mukaan peliin. Tunnin kohdalla Youssef El Arabi pakotti Edersonin ensi kertaa torjuntatöihin.

Olympiakos sai koko ajan paremmin kiinni pelin juonesta, mutta laukaukset eivät tuottaneet Manchester Citylle ongelmia. Lopulta pelikuntoon palannut Gabriel Jesus päästettiin ensimmäistä kertaa irti sitten Valioliigan avauskierroksen, ja tulosta syntyi lähes saman tien.

81. minuutilla brassihyökkääjä sai pallon De Bruynelta rangaistusalueen reunalla, eikä pelännyt haastaa Olympiakosin puolustusta. Jesus ajautui pieneen kulmaan rangaistusalueen sisällä, mutta ampui pallon siitä huolimatta komeasti sisään. 2-0.

9 - Gabriel Jesus has been directly involved in nine goals in his last seven @ChampionsLeague appearances (six goals & three assists). Belter. #UCL

90 minuutin täyttyessä Manchester City osui vielä kertaalleen. João Cancelo sai pallon noin 20 metrissä ja antoi palaa. Vasemman jalan kaukolaukaus upposi komeasti vasempaan alakulmaan ja sinetöi kotijoukkueen 3-0-voiton.

Manchester City jatkaa tuloksen myötä lohkonsa kärjessä yhdeksässä pisteessä. FC Porto voitti oman ottelunsa Marseillea vastaan ja on toisena kuudessa pisteessä.