Gary Neville: Tämä on syy Manchester Unitedin ongelmiin siirtomarkkinoilla

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin entinen pelaaja Gary Neville kertoi Sky Sportsille, miksi Punaisilla paholaisilla on vaikeaa siirtomarkkinoilla.

Swanseassa viime kaudella pelannut Daniel James on seuran ainoa hankinta, vaikka manageri Ole Gunnar Solskjær haluaa uudet pelaajat sisään, jotta pääsee kehittämään kokonaisuutta heti, kun United aloittaa heinäkuun alussa harjoittelun.

– Kaikki tietävät, että Manchester United haluaa pelaajia, joten hinnat nousevat. Pelaajatkin pitää taivutella puolelleen. He tekevät kotiläksynsä, Neville näki.

– Agentitkin tekevät hommansa. Heillä on luultavasti 50 tapaamista ennen sopimusta. Neljä tai viisi seuraa kilpailee kiinnostavista pelaajista. 

Neville myönsi, että Manchester Unitedilla on iso työ edessään, jotta se voi kamppailla mestaruudesta. United jäi viime kaudella kuudenneksi ja pelaa ensi kaudella Eurooppa-liigaa.

– Heidän pitää myös päästä eroon pelaajista. Heidän ei pidä pitää ketään, ei edes Paul Pogbaa. Tämä ei välttämättä koske Pogbaa, mutta Unitedin on pidettävä kiinni vain pelaajista, jotka haluavat pelata seurassa, Neville pyöritteli.