Man Unitedin fanit huomasivat, mitä Anthony Martial teki ennen Marcus Rashfordin rangaistuspotkua

© Kuva: Getty Images

Tarkkasilmäiset Manchester Unitedin kannattajat huomasivat, että Anthony Martial ojensi pallon Marcus Rashfordille ennen lauantain rangaistuspotkua. Asiasta kertoo Daily Mirror -lehti.

Erotuomari Paul Tierneyn tuomittua rangaistuspotkun kotiottelussa Crystal Palacea vastaan ranskalainen suuntasi välittömästi pallon luo ja vei sen englantilaiselle.

Se vaikutti olevan selvä viesti siitä, että hän – ja kenties muutkin Unitedin pelaajat – haluavat Rashfordin hoitavan rangaistuspotkut.

Kun pallo vietiin pilkulle viime maanantain kamppailussa Wolverhamptonia vastaan, Paul Pogba epäonnistui. Ennen sitä Rashford ja Pogba näyttivät käyvän kiivasta keskustelua laukaisuvastuusta.

Nyt Rashford kuitenkin epäonnistui Crystal Palacea vastaan, ja vierasjoukkue nappasi täydet kolme pistettä 2–1-lukemin. Sitä ennen Rashford oli upottanut kaikki rangaistuspotkut ammattilaisuransa aikana.

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær on aiemmin todennut julkisesti, että Pogba ja Rashford on nimetty joukkueen laukojiksi.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.