Virallista: Marcelo Bielsa odotettuun jatkosopimukseen Leeds Unitedin kanssa

© Kuva: Getty Images

Leeds United on vahvistanut virallisilla kotisivuillaan, että Marcelo Bielsa on allekirjoittanut uuden sopimuksen Valioliigan nousijaseuran kanssa. Diili on voimassa kauden 2020-21 loppuun saakka.

65-vuotiaan argentiinalaisluotsin aiempi sopimus Leedsin kanssa umpeutui viime kauden päätyttyä, kun hän oli johdattanut seuran takaisin Valioliigaan 16 vuoden mittaisen tauon jälkeen.

Bielsa siirtyi Leedsiin kesällä 2018 kahden vuoden sopimuksella, johon sisältyi optio yhdestä lisävuodesta. Leeds ei kuitenkaan maininnut, että se olisi aktivoinut kyseistä optiota.

 

Leedsin kausi 2019-20 päättyi voitokkaasti Mestaruussarjan mestaruuteen. Riemujuhlista huolimatta Bielsan jatkosuunnitelmat jäivät spekuloinnin varaan, sillä Leeds ei tiedottanut hänen uudesta sopimuksestaan ennen kuin vasta tänään – seitsemän viikkoa kauden päättymisen jälkeen.

Ennen jatkosopimukseen suostumista, Bielsa halusi varmistaa kaiken olevan kunnossa joukkueen valioliigapaluuta varten. Bielsa on valmentanut Leedsiä yhteensä 100 ottelussa, joista 56 on päättynyt voittoon ja 17 tasapeliin.