Mauricio Pochettino ei ole onnistunut voittamaan vielä yhtään pokaalia valmentajauransa aikana. Toiveet ensimmäisestä murskautuivat jälleen eilisiltana, kun Liverpool nurjersi Tottenhamin 2-0 Mestarien liigan finaalissa. (Lue otteluraportti)

Tottenham tulee taistelemaan Mestarien liigan voitosta taas ensi kaudella, selviydyttyään Valioliigassa neljän parhaan joukkoon. Jää kuitenkin nähtäväksi, tuleeko Mauricio Pochettino jatkamaan vielä silloin lontoolaisseuran peräsimessä.

– Haluan kokea tämän [Mestarien liigan finaalin] uudelleen ja toistaa sen. Tämä on maailman paras ottelu heti MM-kisojen jälkeen, Pochettino kertoi finaalitappion jälkeen BBC:lle.

– Kyse on yrittämisestä, uskomisesta ja oikean reitin rakentamisesta, joten toivon että se tapahtuu taas pian.

Kun Pochettinolta kysyttiin suoraan hänen tulevaisuudestaan, argentiinalaisluotsi ei suostunut sitoutumaan Tottenhamille, jättäen mahdolliset siirtosuunnitelmansa täysin auki.

– Minusta, nyt ei ole aika puhua liikaa. Asiat voi tulkita väärällä tavalla, Pochettino kertoi.

– Viiden vuoden jälkeen projektimme oli hyvin selkeä. Kunnianhimomme ja pelaajien omistautuminen oli suorastaan loistavaa, mikä johti meidät nyt Mestarien liigan finaaliin.

– Nyt on aika ottaa rauhallisesti ja ladata mielemme. Meillä tulee olemaan aikaa keskustella tulevaisuudesta – tulevaisuus voi olla huomenna, tai huomisen jälkeen.

Pochettinoa yhdistettiin päättyneen kauden aikana vahvasti Manchester Unitediin ja Real Madridiin. Tällä hetkellä hän on yksi Juventuksen pääehdokkaista Massimiliano Allegrin korvaajaksi.

LUE MYÖS: