Teemu Pukin joukkuetovereita viedään – puolustajan haluaa nyt myös saksalaisjätti

© Kuva: Getty Images

Norwich City, jota muuan Teemu Pukki edustaa, on ongelmissa valioliigapaikkansa kanssa. Joukkue roikkuu sarjataulukon viimeisenä, 21 pelatun ottelun jälkeen jo viisi pistettä Watfordin perässä, seitsemän pisteen päässä viimeisen säilyjän paikkaa tällä hetkellä pitävästä Aston Villasta.

Joukkueessa on kuitenkin useita yksilöitä, joiden liikkeitä tarkkaillaan kilpailevissa seuroissa. Mikäli Canaries odotusten mukaisesti putoaa takaisin Mestaruussarjaan ensi keväänä, saattaa muutama nimi vaihtaa sarjatason sijasta kantamaansa paitaa.

Keksikenttäpelaaja Todd Cantwellin nimi on yhdistetty viimeksi Liverpooliin. Jo aiemmilla kausilla Valioliigan suuret seurat ovat olleet puolustaja Max Aaronsin kintereillä. Tätä nykyä 20-vuotiaan laitapakin palveluksista on nyt kiinnostuttu Sky Sportsin mukaan myös Englannin ulkopuolella.

Vasta viime vuonna Norwichin edustusjoukkueessa debytoinut Aarons on lähteen mukaan RB Leipzigin lisäksi myös Borussia Dortmundin tutkassa.

Sky uskoo, että seura saattaisi olla valmis luopumaan Aaronsista tässä kuussa noin 30 miljoonan punnan siirtokorvauksella, ja Tottenhamin olevan lähellä tuon summan tarjoamista.

Kertoimet ottelulleNorwich City - Leicester City28.02.2020