Mestarien liiga -ennakko: Chelsea-teini pysäyttämään Tottenhamin riekaleista hyökkäystä?

© Kuva: Getty Images

Tottenham isännöi RB Leipzigia keskiviikkoillan Mestarien liiga -kamppailussa Lontoossa. Vastakkain pudotuspelissä asettuvat siis Valioliigan viidentenä, ja Bundesliigan kakkosena olevat joukkueet.

Spursin viime sunnuntaina putoajakandidaatti Aston Villalta raapimat kolme pistettä kävivät joukkueelle todella kalliiksi. Kaksi maalia pelissä iskenyt, kuudesti viimeisissä viidessä pelissä osunut Son Heung-Min pelasi yli 90 minuuttia murtuneella kädellä, ja on joidenkin ennusteiden mukaan sivussa koko loppukauden. Leipzig-otteluista kumpikin jää korealaiselta joka tapauksessa väliin. Son ja myös poissa oleva Harry Kane ovat kahdestaan vastanneet yli 60 prosentista Tottenhamin maaleja kilpailussa.

Tuoreimmassa Valiocast-jaksossa ennakoitiin Tottenhamin Mestarien liiga -ottelua. Kuuntele jakso alta. Keskustelu Tottenhamin ottelusta alkaa kohdassa 54.30.

Omalla tavallaan tasoitusta antaa myös Saksan pääsarjan kärkipaikkaa tosissaan hakeva Leipzig. Sen takalinjoilta puuttuu pelikiellon vuoksi Dayot Upamecano, ja sekä Ibrahima Konate että Willi Orban ovat loukkaantuneina. Topparikadon uskotaan avaavan paikan Chelseasta lainalla olevalle, 19-vuotiaalle Ethan Ampadulle.

José Mourinho toivoo vastustajan tulevan peliin takki auki.

– He varmasti miettivät, että ”nyt on aika tappaa heidät”, portugalilainen sanoo viitaten Sonin tilanteeseen.

Ottelu alkaa kello 22.00 Suomen aikaa, samoin kuin kilpailun toinen illan peli, Atalantan ja Valencian välillä.