Man Unitedin ex-pelaaja kertoo David Beckhamin ja Sir Alex Fergusonin yhteenotosta: ”Kaikki olivat järkyttyneitä”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin ex-puolustaja Mikaël Silvestre kertaa FourFourTwo-lehden haastattelussa, kuinka pelaajat joutuivat erottamaan manageri Sir Alex Fergusonin ja keskikenttämies David Beckhamin kevään 2003 kuuluisan riidan yhteydessä.

United hävisi FA Cupin viidennellä kierroksella kotonaan Arsenalille 0–2, mikä sapetti Fergusonia. Turhautunut skotti potkaisi pukuhuoneen lattialla ollutta jalkapallokenkää, joka lensi suoraan Beckhamin kasvoihin. Tämä sai ikävän haavan silmän yläpuolelle.

– Olin siellä. Kaikki olivat järkyttyneitä, mutta tällaisia asioita tapahtuu pukuhuoneissa. Se oli aivan satunnainen potku managerilta. Se oli vain epäonnea, että kenkä osui suoraan Beckhamin kasvoihin, Silvestre sanoo.

– Hän (Beckham) oli erittäin vihainen, ja meidän oli mentävä väliin estääksemme yhteenoton. Mutta asia jäi siihen. Se kuitenkin vaikutti heidän suhteeseensa ja luultavasti oli yksi syistä, miksi David lähti sinä kesänä ja teki sopimuksen Real Madridin kanssa.

Temperamenttinen Ferguson ei Silvestren mukaan käyttänyt kuuluisaa ”hiustenkuivaajakäsittelyä” niin usein kuin ihmiset luulevat.

– Rehellisesti sanoen hiustenkuivaajakäsittely ei ollut niin iso juttu. Myös muut managerit tekevät sitä. Hänen kanssaan siitä tuli kuuluisaa, mutta se ei ollut pääasiallinen tyylinsä (raivota pelaajille).

Lähde: Mirror


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!