Mohamed Salahin joukkuetoveri lyttäsi Liverpool-tähden siirtoaikeet – käytös on paljonkertovaa: ”Ei ole muuttunut lainkaan”

© Kuva: Getty Images

Egyptin maajoukkuelegenda Mohamed Aboutrika aiheutti joulukuussa suuren kohun, kun hän väitti, ettei hänen hyvä ystävänsä Mohamed Salah ole onnellinen Liverpoolissa.

Lieneekö kyse sattumasta vai ei, on Salah ollut kommenteista aiheutuneen kohun jälkeen kuin varjo itsestään. Egyptiläinen on pelannut Valioliigassa kolme peliä putkeen ilman maalia, mikä on näkynyt myös joukkueen tuloksissa. Liverpool on pelannut kolme voitotonta peliä perätysten ja pudonnut pois Valioliigan piikkipaikalta.

LUE MYÖS: Liverpool-legendalla korvaaja valmiina mielessä, jos Salah lähtee – ”Sen täytyy olla hän”

Vaikka Salahin nimi pyörii jatkuvasti siirtohuhuissa, ei Liverpoolin luottopelaaja Fabinho usko joukkuetoverinsa olevan kuitenkaan lähtökuopissa. Brassipelaajan mukaan Salah on  onnellinen Liverpoolissa.

– Suurien pelaajien nimet on aina mukana siirtohuhuissa. Salah pelaa Liverpoolissa, joka on yksi maailman suurimmista joukkueista. Mielestäni on normaalia nähdä hänen nimensä liitettävän muihin joukkueisiin, etenkin eri liigoista, Fabinho kertoi ESPN Brasilille.

– Joka tapauksessa näen hänet erittäin onnellisena ja tyytyväisenä tämän kauden esityksiin. Hän on hyvin vaativa itselleen: hän haluaa olla paras, haluaa auttaa joukkuetta ja tekee kovasti töitä sen eteen.

– Näin on aina ollut eikä se ole muuttunut lainkaan. Pukuhuoneessa hän puhuu aina kaikkien kanssa ja heittää vitsejä. En näe hänen käytöksen muuttuneen millään lailla.


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?