Lähteet: Ensimmäinen iso sisäinen kauppa toteutumassa – Bournemouth hyväksynyt Man Cityn jättitarjouksen Nathan Akésta

© Kuva: Getty Images

BBC:n toimittaja Kris Temple kertoi Twitterissä, että Bournemouth olisi hyväksynyt Manchester Cityn 41 miljoonan punnan (45,3 miljoonan euron) tarjouksen toppari Nathan Akésta.

Samansuuntaista kirjoittaa myös toinen jalkapallotoimittaja Fabrizio Romano, jonka mukaan summa olisi euroissa 43 miljoonaa. Akén markkina-arvo Transfermarktin mukaan on tällä hetkellä 28 miljoonaa euroa.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Man Cityn yksi suurimpia prioriteetteja kesän siirtoikkunassa on uuden topparin löytäminen. Nyt sellainen näyttäisi löytyneen. City on ollut kiinnostunut Bournemouthissa useamman vahvan kauden pelanneesta Akésta sekä Napolin Kalidou Koulibalysta.

Bournemouthin pudottua kauden päätteeksi Mestaruussarjaan, Akén tulevaisuus seurassa on ollut vaakalaudalla. Aké, 25, pelasi viime kaudella Valioliigassa 29 ottelua, joissa syntyi myös kaksi täysosumaa. Aké on kantanut Bournemouthissa myös kapteeninnauhaa. Akén nykyinen sopimus Bournemouthin kanssa on voimassa kesään 2022 saakka.

Man City teki kesän ensimmäisen hankintansa eilen, keskiviikkona, kun se tiedotti tehneensä viisivuotisen sopimuksen 19-vuotiaan laitapuolustajan Issa Kaborén kanssa. Kaboré pelaa kuitenkin vielä ensi kauden lainalla belgialaisessa Mechelenissä, josta City hänet osti noin 4,5 miljoonalla eurolla.