MD: Barcelonan maalivahti suostuu siirtymään Arsenaliin, jos Mikel Arteta voi luvata yhden asian

Espanjalaislehti Mundo Deportivo raportoi Arsenalin kiinnostuksesta Barcelonan maalivahtia kohtaan. Brassitorjuja Neto, 31, on Tykkimiesten tähtäimessä.

Neto on tietojen mukaan saanut tarpeekseen siitä, ettei katalonialaisseurassa tule lainkaan peliminuutteja ykkösvahti Marc-André ter Stegenin takana. Neto on halukas lähtemään Barcelonasta tammikuun siirtoikkunassa.

Arsenalin tiedetään olevan suunnittelemassa maalivahtihankintaa, sillä islantilainen Rúnar Rúnarsson ei ole onnistunut vastuuvahti Bernd Lenon tuuraajana.

Mundo Deportivo kuitenkin kertoo, että Netolla on yksi vaatimus, tai muuten hän ei suostu siirtymään Lontooseen. Mikel Artetan on annettava Netolle peliaikaa.

Neto on pelannut tällä kaudella La Ligassa kuusi ottelua ja Mestarien liigassa kolme peliä. Vastuuta on kuitenkin tullut käytännössä vain silloin, jos ter Stegen on ollut loukkaantuneena. Neto haluaakin nyt reilun mahdollisuuden jossain muualla. Artetan on vakuutettava Neto tästä.

Netolla ja Barcelonalla on sopimus kesään 2023 saakka, mutta koronaviruksen takia taloudellisesti kärsinyt katalonialaisjätti on valmis kauppaamaan joitakin pelaajiaan muualle tammikuussa.

Lähde: Goal

LUE MYÖS:
Telegraph: Arsenal haluaa uuden maalivahdin – syyshankinta lähtökuopissa vain neljän kuukauden jälkeen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.