Manchester United päästi pahan takaiskumaalin lisäajalla – Solskjær: ”Emme olisi ansainneetkaan kolmea pistettä”

© Kuva: Getty Images

Manchester United päätyi eilen Southamptonin kanssa 2-2 -tasapeliin. Lue otteluraportti täältä.

Manchester Unitedille Southamptonin lisäajan seitsemännen minuutin tasoitusmaali oli kuin saavi jääkylmää vettä niskaan. Seura olisi nimittäin noussut voitolla Valioliigassa kolmanneksi ja siten tarrannut paikkaan ensi kauden Mestarien liigassa.

Nyt Manchester United on edelleen viidentenä tasapisteissä Leicesterin kanssa, kun kolme sarjakierrosta on pelaamatta. Chelsea on pisteen edellä kolmantena.

Manchester Unitedin päävalmentajan Ole Gunnar Solskjærin mukaan seura ei olisi ansainnut ottelusta muutenkaan täyttä pistepottia.

– Ajattelimme jo, että voitamme ottelun, mutta emme olisi ansainneetkaan kolmea pistettä tänään. Southampton on hyvä joukkue. He juoksevat, juoksevat ja jahtaavat sinua. Emme koskaan päässeet omaan rytmiimme. Pelasimme jossain vaiheessa loistavaa jalkapalloa ja tekemämme maalit olivat todella hyviä, norjalaisluotsi totesi.

– Se oli pahin mahdollinen hetki päästää maali, mutta sellaista tapahtuu jalkapallossa. Olemme itsekin voittaneet paljon otteluita samalla tavalla.