Paul Pogban kohuagentti ehdottaa todellista yllätyskauppaa – Eden Hazard ensi kaudeksi Manchester Unitediin?

© Kuva: Getty Images

Jo useita vuosia kestäneen spekuloinnin jälkeen Paul Pogba saattaa yhä päätyä Real Madridiin.

Näin sanoo 28-vuotiaan keskikenttämiehen superagentti Mino Raiola, jonka mukaan Manchester United saattaisi hyvinkin suostua neuvottelemaan esimerkiksi vaihtokaupasta ranskalaistähden ja Eden Hazardin välillä.

Raiolan erikoinen ehdotus espanjalaislehti AS:n haastattelussa on lähinnä osoitus siitä, miten jalkapallossa ei voi koskaan sulkea mitään täysin pois.

Pogban voidaan odottaa dominoivan huhusivuja tulevankin kesän aikana ja Real Madridia pidettävän hänen todennäköisimpänä päämääränä – oli Manchester United valmis myymään tai ei.

LUE MYÖS: Paul Pogba nimesi pahimmat vastustajansa – Chelsean ja Real Madridin tähtipelaajille kunniaa

– Tämä kysymys kuuluu Madridille, vastasi Raiola kysyttäessä siitä, miksei Pogba ole vieläkään siirtynyt Real Madridin paitaan.

– Yhdessä vaiheessa Pogba tunsi suurta rakkautta ja luottoa Unitedia kohtaan. Sen lisäksi on paljon muitakin seuroja.

– Unitedin ja Madridin on kuitenkin todella hankala päästä yhteisymmärrykseen massiivisesta siirrosta, koska suurseurat eivät tykkää myydä mahtavia pelaajia toisiin suurseuroihin.

– Enkä vitsaile kanssanne. Pogba pelaamassa Madridin paidassa on aina ollut todella houkutteleva vaihtoehto, myös Zinédine Zidanen takia. Onhan hän kuitenkin Pogban lapsuuden sankari.

Kysyttäessä uudelleen siitä, voisiko Pogban siirto Santiago Bernabéulle toteutua esimerkiksi tänä kesänä, heitti Raiola ilmoille yllättävän mahdollisuuden.

– En tiedä. Mielestäni mikään ei ole mahdotonta, mutta jalkapallossa tapahtumat riippuvat aina päivästä. Asioita tapahtuu noin vain. Ja on oltava joustava mahdollisuuksia miettiessä, jatkoi Raiola.

– Mitä jos huomenna Madrid haluaa tehdä vaihtokaupan Manchester Unitedin kanssa ja vaihtaa Hazardin Pogbaan? Se on vain esimerkki. Ja jos kaikki neljä osapuolta pitävät ideasta, niin miksei se silloin voisi myös toteutua?


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?