Pep Guardiola vähätteli Manchester Cityn puolustuspään ongelmia Norwichin järkytyksen jälkeen: ”Se ei ole huolenaihe”

© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola kiistää Manchester Cityn puolustuspään ongelmat. Citizensin alakerta oli poikkeuksellisen haavoittuvainen, kun Teemu Pukki ja Norwich antoivat puolustavalle mestarille lauantaina Carrow Roadilla opetuksen.

Pukki viimeisteli 3-2-voitossa voittomaalin ja keräsi yhden maalisyötön (lue lisää).

Guardiola ei hankkinut Andelechtiin kesällä siirtyneelle Vincent Kompanylle korvaajaa toppariosastolle. Konkarin poissaolon lisäksi joukkueen ykköspuolustaja Aymeric Laporte on sivussa ensi vuoden puolelle saakka.

Toppareista kunnossa ovat nyt vain John Stones ja Nicolás Otamendi.

Guardiola ei vedä siitä huolimatta yhdestä ottelusta liikaa johtopäätöksiä.

– Olemme pelanneet paljon sillä parilla. Meillä on myös Fernandinho ja Rodri, jotka voivat tarvittaessa pelata pelipaikkaa. Se ei ole huolenaihe. Asioita tapahtuu, Guardiola kommentoi Sky Sportsille.

– Emme odottaneet loukkaantumista, mutta John ja Nicolás ovat pelanneet yli kolme vuotta yhdessä. Olemme voittaneet heidän ansiostaan.

– Emme voi vetää yhdestä ottelusta johtopäätöksiä. Meidän täytyy vain parantaa tästä.

Cityn tappio Norwichille oli seuran ensimmäinen viimeiseen 25 valioliigapeliin. Seura oli hävinnyt viimeksi sarjanousijalle maaliskuussa 2015, jolloin Burnley yllätti heidät.

Näe ja koe Teemu Pukki -huuma! Valioliiga.com ja urheilumatkatoimisto Björk & Boström järjestävät LUKIJAMATKAN Teemu Pukin kotiotteluun! Lue lisää TÄSTÄ.