Finaalinöyryytys jäi Arsenal-vahdin viimeiseksi otteluksi – huhut Chelsea-paluusta ”lisäsivät paineita”

© Kuva: Getty Images

Arsenal nöyrtyi keskiviikkona Chelsealle 1-4-lukemin Eurooppa-liigan finaalissa (lue otteluraportti). Ottelu oli Petr Čechille hänen pelaajauransa viimeinen.

Tshekkiläismaalivahti ei onnistunut auttamaan joukkuettaan Eurooppa-liigan mestaruuteen useista huipputorjunnoista huolimatta. Čech sai kuitenkin olla tyytyväinen pelaajauransa viimeiseen suoritukseen.

– Olen ylpeä siitä miten pelasin tänään, Čech kertoi BT Sportille finaalitappion jälkeen.

– Kun pelaat urasi viimeisen pelin finaalissa, sinulla on paljon paineita harteillasi.

Finaalin alla mediassa pyöri myös vahvoja huhuja siitä, että Čechistä olisi tulossa Chelsean uusi urheilutoimen johtaja tänä kesänä (lue lisää). 37-vuotias maalivahti myönsi spekulaation vaikuttaneen hänen valmistautumiseensa loppuottelua varten.

– Luonnollisesti esillä oli paljon spekulaatiota Chelseasta. Minun oli täten suoriuduttava hyvin [tänään]. Minun on sanottava että olen tehnyt kaikkeni ja voin katsoa taaksepäin ilman katumuksia.

Čech ei kuitenkaan myöntänyt vielä, pitivätkö huhut paikkansa.

– Sanon sitä jatkuvasti kaikille, mutta minä todella halusin nostaa pokaalia ja istua alas ja miettiä asiaa vasta sitten. Aina kesäkuun 30. päivään asti olen Arsenalin pelaaja, ja ennen sitä hetkeä en tule tekemään minkäänlaista päätöstä, Čech painotti.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.