Liverpool-kapteeni ottaisi Philippe Coutinhon avosylin takaisin: ”Se ei riipu minusta”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson ottaisi Philippe Coutinhon mielellään takaisin. Hän kuitenkin myöntää, että brassitaiturin aika Anfieldilla on saattanut tulla jo lopullisesti päätökseen.

Liverpool myi Coutinhon Barcelonaan peräti 145 miljoonalla punnalla tammikuussa 2018. 27-vuotias keskikenttäpelaaja ei kuitenkaan onnistunut lyömään läpi Camp Noulla, minkä seurauksena hänet lähetettiin täksi kaudeksi lainalle Bayern Müncheniin.

Huhujen mukaan Jürgen Klopp olisi myös ollut halukas tuomaan entisen pelaajansa takaisin Anfieldille viime kesänä. Vaikka idea Coutinhon paluusta kuulostaisikin hyvältä Hendersonin korviin, ei hän halunnut ottaa osaa kyseisiin siirtopuheisiin.

– Phil on minun hyvä ystäväni. Minusta hän on poikkeuksellinen pelaaja, hänellä on sitä kaikkea, hänellä on mahtava asenne ja hän rakastaa jalkapalloa, Henderson kertoi Diario Sportin haastattelussa.

– Joten tottakai, minun mielestäni hän olisi tervetullut takaisin, mutta se ei riipu minusta. Tätä olisi varmaan parasta kysyä managerilta. Pojat ihailevat häntä, joten jos kysytte keneltäkään heistä, olen varma että he rakastaisivat ideaa hänen paluustaan.

– Mutta uskon että hänen aikansa täällä on tullut päätökseen. Hän on siirtynyt eteenpäin ja toivon, että lähitulevasuudessa me tulemme näkemään sen saman Philin kenet näimme täällä.