PSG:n ja Manchester Unitedin huippukohtaaminen Mestarien liigassa on nurkan takana. Ensimmäinen osaottelu pelataan Old Traffordilla tulevana tiistaina.

Vielä pari kuukautta sitten PSG:n voittoa Unitedista pidettiin lähes varmana. Ranskalaisseura porskutti voitosta voittoon, ja United konttasi José Mourinhon alaisuudessa. Sittemmin joukkueiden kurssit ovat kääntyneet vastakkaisiin suuntiin.

United on ollut kuin uudesti syntynyt väliaikaisvalmentaja Ole Gunnar Solskjaerin johdolla. Solskjaerin alaisuudessa United on pelannut nyt 11 ottelua, joista se on voittanut peräti kymmenen ja pelannut yhden tasan. Tuoreimmassa ottelussa Fulham kaatui vieraskentällä maalein 3-0.

PSG:n taival taas ei ole ollut kovin ruusuinen viime aikoina. Joukkue putosi tammikuun alussa Ranskan Liigacupista, ja Neymar loukkaantui pahasti Ranskan Cupin ottelussa 23. tammikuuta. Ilman Neymaria pelannut PSG hävisi myös Lyonille Ligue 1:ssä, ja eteni vain vaivoin Ranskan Cupissa jatkoon Villefranchea vastaan.

Lauantaina PSG kaatoi sarjassa Bordeaux’n niukasti 1-0, ja päälle tuli lisää huonoja uutisia: nyt loukkaantuivat Edinson Cavani ja Marco Verratti. Molemmat vaihdettiin pois toisella puoliajalla.

[readmore from=Manchester-United]

– Edinson sai lihasvamman. Ottelu Manchester Unitedia vastaan tulee hyvin pian, ja me käytämme kaiken jäljellä olevan ajan hyödyksemme pelaajien palautumista ajatellen. Tällaisia otteluita olisi aina parempi pelata parhaiden pelaajien voimin, PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel sanoi lehdistölle.

– Me tiedämme jo valmiiksi, että Neymar ei ole pelikunnossa. Nyt myös Marcon [Verratti] ja Edin [Cavani] pelaaminen on epävarmaa.

On siis hyvin mahdollista, että PSG:n pelätystä hyökkäystriosta vain Kylian Mbappé on kentällä, kun ottelu Man Unitedia vastaan alkaa.