Huh! Manchester Unitedin uusin megahankinta voitaneen kohta kuuluttaa kirkossa

© Kuva: Getty Images

”Here we go!” Kun italialaisjournalisti Fabrizio Romano twiittaa nuo kolme sanetta jostain siirrosta, se tarkoittaa, että kauppaa voi pitää jo epävirallisesti varmana. Hänen iskulauseestaan on tullut lyhyessä ajassa käsite nuorten, Twitteriä käyttävien jalkapallofanien keskuudessa.

Romanon mukaan Manchester Unitedin Raphaël Varane -hankinta on käytännössä maalissa. Lopullinen julkistus ja tiedote on enää kiinni yksityiskohdista. Kuten maanantaiaamuna kerroimme, Varane on jo päässyt Unitedin kanssa sopuun henkilökohtaisista ehdoistaan.

Siirtosumma on tiettävästi asettunut 50 miljoonaan euroon.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Varanen United-siirto on Manchesterin punaiselta puolelta rinnanröyhistys. Ranskalaispuolustaja korvasi Real Madridissa Pepen, 38, viime vuosikymmenen puolivälissä ja on saavuttanut sen jälkeen likipitäen kaiken maailmanmestaruudesta sekä Mestarien liigan maljoista lähtien.

Man Utd on jo lisännyt edustusjoukkuemiehistöönsä englantilaislaituri Jadon Sanchon, 21, sekä valmentajavelho Eric Ramsayn. Keskikenttää tulee vielä nohevoittaa, mutta sitäkin varten United on tiettävästi jo ahkerasti selannut siirtolistaa.

Unitedin kausi Valioliigassa käynnistyy elokuun 14. päivä kotiottelulla Leeds Unitedia vastaan.