Katso: Valioliigan tähtipelaaja joutui törkytaklauksien kohteeksi – Gary Neville tuohtui täysin vahingoittamisyrityksistä: ”Tällaiselle ei ole sijaa jalkapallossa”

Mahtavan alkukauden pelannut Everton jatkoi maanantaina voittojen tiellä, kun se kaatoi kotikentällään Burnleyn 3-1-lukemin.

Evertonilta maalinteossa onnistuivat Michael Keane, Andros Townsend sekä Demarai Gray. Joukkueen kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Richarlison jäi tällä kertaa ilman tehomerkintöjä. Brassitähti oli ottelussa merkattu mies ja joutui kokemaan kovia useaan otteeseen.

Jo heti ensiminuuteilla Richarlison joutui törkytaklauksen kohteeksi, kun Josh Brownhill rappasi häntä rajusti jaloille. Kuin ihmeen kaupalla Richarlison selvisi tilanteesta ilman loukkaantumista – ja Brownhill ilman korttia.

Sky Sportin asiantuntijana toimivan Gary Nevillen mukaan Brownhillin taklaus oli kuin peilikuva Pascal Struijkin vastaavasta, jonka seurauksena Liverpoolin superlupaus Harvey Elliott loukkaantui vakavasti.

Toinen kova taklaus, joka kohdistui Richarlisoniin, nähtiin toisen puoliajan alussa. Brassitaituri kuljetti palloa vasemmalla laidalla, kun yht’äkkiä James Tarkowski täräytti häntä voimalla jaloille. Tarkowski ei tilanteessa edes yrittänyt pelata palloa, ja näytti siltä, että Burnley-toppari yritti tarkoituksella vahingoittaa vastustajaa. Everton ei saanut kyseisestä tilanteesta kuitenkaan edes vapaapotkua.

– Tällaiselle ei mielestäni ole sijaa jalkapallossa. Hänen olisi pitänyt saada punainen kortti, Neville sanoi tilanteesta tuohtuneena.

– Minusta se oli täysin holtitonta. Hän [Tarkowski] tietää tasan tarkkaan tilanteeseen mennessään, että hänen taklauksensa satuttaa vastustajaa.

Brownhillin ja Tarkowskin tappotaklaukset näet alla olevalta videolta.