Aston Villan manageri vahvisti huonot uutiset: kesän huippuhankinta viikoiksi sairastuvalle

© Kuva: Getty Images

Aston Villan manageri Dean Smith on vahvistanut, ettei Ross Barkleya nähdä joukkueen kokoonpanossa noin kolmeen viikkoon.

Barkley, 26, on esiintynyt loistavasti Aston Villalle tällä kaudella. Chelseasta lainattu keskikenttämies loukkasi kuitenkin takareitensä viime viikonlopun sarjapelissä Brightonia vastaan.

Barkley joutui jättämään kentän vain viiden minuutin pelin jälkeen, kun Aston Villa hävisi Brightonille kotikentällään 1-2-lukemin.

– Ross kärsii takareisivammasta. Hän on tietysti kamppaillut sen kanssa jo viikon, Smith kertoi lehdistölle ennen Aston Villan maanantaista West Ham -vierailua.

– Uskon hänen olevan kahdesta kolmeen viikkoa sivussa. Toivomme saavamme hänet pian takaisin. Me uskomme, ettei se ole niin paha takareisivamma kuin se voisi olla, mikä on tietysti lohduttavaa.

– Emme kuitenkaan halua tuoda häntä kiireellä takaisin. Me aiomme pitää huolen siitä, että hän on palatessaan täydessä kunnossa, koska me emme halua menettää häntä uudelleen.

Barkley on ollut tällä kaudella yksi Aston Villan tärkeimpiä hyökkäyspään pelaajia yhdessä Jack Grealishin ja Ollie Watkinsin kanssa.

Paluuta Englannin maajoukkueeseen tavoitteleva Everton-kasvatti on tehnyt kahdeksaan sarjapeliin kaksi maalia ja alustanut yhden lisää.

LUE MYÖS: 


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?