MEN: Man United haluaa yhä Jadon Sanchon – käyttääkö seura houkuttimena superlupaustaan?

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin tähtipelaaja Jadon Sancho oli viime kesänä Manchester Unitedin ykkösprioriteetti siirtomarkkinoilla.

21-vuotiaan Sanchon paluu Manchesteriin, tällä kertaa United-paitaan, kaatui kuitenkin Dortmundin korkeaan hintalappuun, jota manchesterilaisseura ei ollut valmis maksamaan.

Manchester Evening Newsin mukaan Unitedin kiinnostus Sanchoa kohtaan ei ole kuitenkaan hiipunut ja siirto saattaa toteutua tulevana kesänä – alennettuun hintaan.

Lehtitietojen mukaan Dortmund oli jo viime kesänä valmistautunut Sanchon lähtöön ja tiiraillut Amad Diallon saatavuutta. 18-vuotias Diallo siirtyi lopulta tammikuussa Manchester Unitediin.

Edessä voi olla mielenkiintoiset siirtoneuvottelut, sillä United voi yrittää houkutella Sanchoa Old Traffordille käyttämällä Dialloa apunaan.

x-summa rahaa sekä Diallo vuoden tai kahden lainadiilillä Dortmundiin olisi loistava kauppa Manchester Unitedin kannalta, sillä samalla nuori norsunluurannikolaispelaaja saisi arvokasta peliaikaa korkealla tasolla. Tällainen diili ei olisi huono vaihtoehto myöskään Dortmundin osalta, sillä saksalaisseura saisi samantien korvaajan seurasta pois pyrkivälle Sancholle, jonka sopimusta on enää kaksi vuotta jäljellä.

Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzken paljasti jo aiemmin tässä kuussa, että Sancho on kaupan mikäli seura saa hänestä ”poikkeuksellisen tarjouksen”.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!