Tottenham jäi jälleen kerran ilman voittoa, kun se pelasi 1-1-tasapelin Wolverhamptonin vieraana sunnuntai-iltana.

Lontoolaisseuran entinen pelaaja ja Sky Sportsin asiantuntija Jamie Redknapp ilmaisi selvän näkemyksensä siitä, mikä tilanne Molineux Stadiumilla johti Tottenhamin turhauttavaan pistemenetykseen.

Redknappin mielestä manageri José Mourinhon puhuttanut päätös ottaa Tottenhamin ainoasta maalista vastannut Tanguy Ndombélé pois kentältä 20 minuuttia ennen päätösvihellystä avasi Wolvesille oven takaisin peliin.

Neljä minuuttia ennen täyttä aikaa Romain Saïss puskikin pelin kulmapotkusta tasoihin, kun passivoitunut Tottenham menetti johtoasemansa loppuhetkillä jo neljättä kertaa tämän kauden Valioliigassa.

– Mourinho teki pelaajavaihdon 70. minuutilla. Hän otti pois Ndombélén, joka oli elämänsä vireessä. Hän hallitsi peliä, teki mahtavia asioita kentällä ja oli täynnä itseluottamusta. Ja sitten, he ottivat hänet pois, Redknapp harmitteli Skylle.

Hotspur Related

@HotspurRelated
Tanguy Ndombele is running this game, the #thfc midfielder is on absolute smoke.

– Se (vaihto) oli selvä viesti muille pelaajille. Mourinho otti myös Heung-Min Sonin vaihtoon, eli periaatteessa hän sanoi siinä vaiheessa pelaajilleen: ”Me aiomme nyt roikkua tekemässämme maalissa.”

LUE MYÖS: José Mourinho turhautui tasapeliin – syytti Tottenhamin pelaajia selkeän käskyn laiminlyömisestä: ”Kysykää vaikka heiltä”

[readmore from=Tottenham]

– Se viesti välittyy pelaajille, jotka valuvat syvemmälle ja syvemmälle. Lopulta väistämätön tapahtui. Tottenham pelasi sellaista joukkuetta vastaan, joka ei luovuta ja tietää olevansa kykeneväinen tekemään myöhäisiä maaleja.

– Kun olet pudottanut viimeisen kympin aikana pisteitä West Hamia, Newcastlea, Crystal Palacea ja Liverpoolia vastaan, on joukkueen yritettävä muuttaa tapansa. Joukkueen ei pitäisi pudottaa näitä pisteitä. Sen on pidettävä johtoasemastaan kiinni.