Teemu Pukki kävi lähellä maalintekoa – kehui Liverpoolia Viasatin haastattelussa: ”Aikamoista taistelua”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki ei Norwich-fanien harmiksi onnistunut maalinteossa, kun Liverpool nujersi Kanarianlinnut 1-0-lukemin Valioliigassa lauantai-iltana.

Pukilla oli ottelun loppuhetkillä yksi maalintekopaikka, mutta hänen kova kutinsa suuntautui liian lähelle Liverpool-vahti Alissonia. Ottelun ainokaisesta vastasi vaihdosta sisään tullut Sadio Mané.

Pukin mukaan Norwich lähti otteluun puolustuksen kautta, mutta ei siitä huolimatta onnistunut pitämään Valioliigan ehdotonta ykkösjoukkuetta nollilla.

– Aikamoista taistelua. Ei tossa kauheesti paikoille päästy. Yritettiin pitää Liverpool nollilla, mutta ei siinä onnistuttu tänään. Vaikea peli ainakin henkilökohtaisesti, kun ei kauheasti tullut palloa. Mutta niin kuin sanoin, puolustuksen kautta yritettiin saada jotain irti edes tästä pelistä, Pukki kertoi Viasatin haastattelussa pelin jälkeen.

Pukki on tehnyt tällä kaudella 11 maalia Valioliigassa. Osuma numero 12 ei ollut kaukana todellisuudesta, sillä kotkalaiskärjen laukaus pelin loppuhetkillä oli napakka ja hyvän korkuinen. Se kuitenkin suuntautui Pukin mielestä liian keskelle maalia.

– Siinä oli ihan hyvää syöttelyä, taisivat olla [Josip] Drmic ja [Emiliano] Buendía siinä [rakentelemassa]. Laittoi sieltä sellaisen pienen läpisyötön, alkoi jalat jo vähän painaa niin piti vaan yrittää vetää. Meni keskelle, ihan hyvä laukaus lähti, mutta suoraan keskelle. Ei onnistunut oikein.

Pukin mielestä Norwichin pelaajat antoivat ottelussa kaikkensa, mutta paremman tuloksen saamiseksi oltaisiin tarvittu jotain vielä enemmän. Pukin mielestä sekä hän että Norwichin muu joukkue antoi tänään kaikkensa kentällä.

– No joo [vaatii]. Liverpool ei ole hävinnyt kertaakaan ja pelanneet vain yhden tasurin. Että kyllähän ne aikamoisella rutiinilla vetää. Ne luottaa siihen, että jossain vaiheessa ne sen yhden maalin tekee, niin kuin tänäänkin. Kyllä se vaatisi jotain ekstraa, jos olisi halunnut vielä enemmän mitä tänään pystyttiin antamaan.

– Kyllä itsellä ainakin jaloissa painaa, enkä olisi kauheesti pidempään jaksanut. Varmaan myös muut jätkät ovat samaa mieltä.