Mestaruussarjan tähdistössä taas suomalaisväriä – Teemu Pukki tyytyväisenä: ”Nämä maalit antavat itseluottamusta”

© Kuva: Getty Images

Norwich Cityn suomalaishyökkääjä Teemu Pukki maalasi lauantaina kahdesti, kun hänen edustamansa joukkue voitti Bristol Cityn 3-1-lukemin Englannin Mestaruussarjassa.

Pukki oli kahden maalin iltaansa erittäin tyytyväinen hankalan alkukauden jälkeen. 30-vuotiaan Huuhkajat-tähden mielestä Norwich olisi kuitenkin voinut tehdä ottelussa enemmänkin maaleja.

– Emme tehneet niin montaa maalia, kuin olisimme voineet tehdä. Jatkoimme kuitenkin paikkojen luomista, ja se tuo meille varmasti paljon pisteitä tällä kaudella, Pukki kertoi Norwichin verkkosivuilla.

– Moni asia puuttui lopulta viimeisen syötön tai laukauksen kanssa, mutta minulle oli hyvä asia tehdä maaleja. Alkukausi ei ole ollut sellainen kuin toivoin, joten nämä maalit antavat itseluottamusta loppuihin peleihin.

Pukki nousi vahvan suorituksensa myötä Mestaruussarjan viikon joukkueeseen yhdessä Emiliano Buendían kanssa. Viime viikolla tähdistökentällisestä löytyi Brentfordin suomalaishyökkääjä Marcus Forss, joka teki silloin kaksi maalia Stoken verkkoon.