Thierry Henry ehdolla englantilaisseuran peräsimeen – Arsène Wenger: ”Loistava alusta nuorelle managerille”

© Kuva: Getty Images

AFC Bournemouth etsii yhä uutta manageria potkut saaneen Jason Tindallin tilalle.

Englannin Mestaruussarjassa pelaava seura on haastatellut viime viikkojen aikana esimerkiksi Arsenal-legenda Patrick Vieiraa ja Huddersfieldin ex-luotsi David Wagneria.

Tuoreimpien lehtitietojen mukaan seurajohto on kuitenkin kääntänyt katseensa Thierry Henryn puoleen.

Henry, joka lukeutuu myös Arsenalin suurimpiin legendapelaajiin, työskentelee tällä hetkellä Montreal Impactin peräsimessä.

Bournemouth on kuitenkin pyytänyt MLS-seuralta lupaa neuvotella 43-vuotiaan ranskalaisluotsin kanssa Tindallin saappaiden täyttämisestä, kertoo The Telegraph.

Myös Arsenalin entinen mestariluotsi Arsène Wenger jakoi mielipiteensä Henryn mahdollisesta maisemanvaihdoksesta keskiviikkoillan Mestarien liiga -lähetyksen yhteydessä.

– Tiesin Vieiran olleen kehyksessä, mutta en odottanut Henryn – joka on Montrealissa – nousevan esille. Bournemouth on kuitenkin hieno seura ja hyvä testi kenelle tahansa valmentajalle, Wenger kommentoi BeIN Sportsin studiovieraana.

– Heillä on hyviä pelaajia ja he tekevät laadukasta työtä. Se on mielestäni loistava alusta nuorelle managerille osoittaa, että hän pystyy suoriutumaan Englannissa, jonka jälkeen voi edetä Valioliigaan.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.