Sky Italy: Chelsea pääsemässä eroon lainalimboon joutuneesta pelaajastaan – AC Milan valmistelee kohtuuhintaista tarjousta

© Kuva: Getty Images

Chelsean ja keskikenttäpelaaja Tiemoué Bakayokon suhde on ollut töyssyjä täynnä. Nyt AC Milan haluaa hankkia Bakayokon lainalle sisällyttäen lainasopimukseen osto-option.

Viime kaudella Bakayoko pelasi lainalla AS Monacossa, jossa vastuuta tuli tasaisesti ja rooli oli suuri. Loukkaantumisista kärsinyt keskikenttäpelaaja esiintyi 20 kertaa Ligue 1:ssä. Sitä edeltävä kausi meni lainalla AC Milanissa. Chelsea hankki Bakayokon 40 miljoonalla punnalla (nykykurssilla noin 45 miljoonalla eurolla) kesällä 2017, mutta rooli Lontoossa on jäänyt olemattomaksi.

Bakayoko kommentoi lokakuussa 2019, että hänen ja seuran välillä on asioita, joista mies ei halunnut puhua.

– En oikein halua puhua Chelseasta, koska en halua joutua heidän huonolle puolelleen. Sille on syynsä. On asioita, joita ei vain voi selittää. Asioita, jotka tulevat pysymään vain minun ja seuran välillä, Bakayoko kommentoi tuolloin.

Nyt näyttää siltä, että molemmat osapuolet olisivat saamassa onnellisen lopun. AC Milan on Sky Italyn mukaan valmis tekemään kohtuullisen hyvän tarjouksen Bakayokosta.

Milan haluaa Bakayokon ensin lainalle, josta Milan maksaisi kolme miljoonaa euroa. Lainasopimukseen kuuluisi vielä 35 miljoonan euron osto-optio. Näin ollen kaupan yhteishinnaksi tulisi noin 38 miljoonaa euroa.

Summa ei vielä kata kokonaan Chelsean käyttämää rahamäärää Bakayokon siirtoon, mutta näillä näkymin se voisi riittää. Chelsean ja Bakayokon tiet ovat olleet erillään jo pidemmän aikaa, ja tällä tavalla molemmat osapuolet pääsisivät mieluisaan lopputulokseen. Bakayokon nykyinen sopimus Chelsean kanssa on voimassa kesään 2022 saakka.