Tottenham voitti lauantaina Aston Villan 3-1 Valioliigassa. Ottelu pelattiin Tottenham Hotspur Stadiumilla.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
#THFC: Lloris (C), Walker-Peters, Alderweireld, Sanchez, Rose, Winks, Sissoko, Ndombele, Lamela, Lucas, Kane.

Latest from @WilliamHill (18+) spurs.to/AstonVilla

#PL ⚪️ #COYS

Aston Villa

@AVFCOfficial
Team news...

Four #AVFC debuts at Spurs today, as Heaton, Engels, Trezeguet and Wesley all start.

#PL

Ensimmäisen puoliajan kuva oli selvä. Tottenham hallitsi palloa, mutta puski päätään seinään tai tyri hyökkäyksiään huonoilla viimeisillä ratkaisuilla.

Vierasjoukkue Villa taas oli vaarallinen ja tehokas vastahyökkäyksissään. Yhdeksännellä minuutilla sarjanousija siirtyi kotiyleisön ihmetykseksi johtoon. Villa eteni suorinta mahdollista reittiä. Tyrone Mings latasi pallon syvältä omalta puoliskoltaan John McGinnille, joka oli kirmannut Tottenhamin linjan taakse. McGinn jallitti vielä Danny Rosen tieltään ennen kuin pisti pallon pussiin. 0-1.

2010 - John McGinn is the first Scottish player to score on his @premierleague debut since Matt Phillips in September 2010 (for Blackpool vs Blackburn). Hero. #TOTAVL

Tottenham laukoi ensimmäisellä puoliajalla seitsemästi, mutta vain kerran maalia kohti. Villa yritti maalintekoa viidesti ja laukoi neljästi kohti maalia.

Toisella puoliajalla Tottenham vei ja Villa vikisi. Vieraille ei annettu pienintäkään mahdollisuutta edetä pallon kanssa.

Tasoitusta saatiin kuitenkin odottaa 73. minuutille asti. Lucas Moura pudotti takaviistoon Tanguy Ndombélélle, joka tykitti sydämensä kyllyydestä pallon verkkoon. 1-1.

Voittomaali syntyi noin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä. Erik Lamela riisti pallon Tottenhamille syvällä vieraiden puoliskolla ja laukoi. Peliväline kimpoili kahden Villan pelaajan kautta Harry Kanelle, joka viimeisteli lähietäisyydeltä. 2-1.

Kane ehti heiluttaa verkkoja vielä kerran. Moussa Sissoko teki esityön kuljettamalla pallon ylös ja antamalla sen Kanelle, joka hoiti loput millintarkalla sijoituksella takakulmaan. 3-1.