Englantilaislehti The Telegraph uutisoi Paris Saint-Germainin olevan sinnikkäästi Tottenhamin Dele Allin kintereillä. Lisäksi Telegraph kertoi tietoja tähtipelaaja Son Heung-minin sopimusneuvotteluista.

Alli on jäänyt Lontoossa tällä kaudella päävalmentaja José Mourinhon epäsuosioon. Telegraphin mukaan PSG:n uusi päävalmentaja, Tottenhamia ja Allia aikaisemmin valmentanut Mauricio Pochettino haluaisi Allin Pariisiin.

Telegraph jatkoi, että PSG on tehnyt Allista jo kolme tarjousta, jotka Spurs on hylännyt. PSG:n johtoporras on kuitenkin toiveikas, että korotettu neljäs tarjous on jo sellainen, jonka Tottenham hyväksyy.

Telegraphin mukaan huippukautta pelaavan Sonin sopimusneuvottelut puolestaan ovat tauonneet ainakin hetkeksi. Eteläkorealainen vaihtoi vastikään agenttia, mutta tämän ei pitäisi muodostua ongelmaksi.

Sonin uskotaan jatkavan Tottenhamissa vaihdoksesta huolimatta. Uuden diilin arvellaan olevan rahakas. Sonilla ja Tottenhamilla on sopimus kesään 2023 saakka, mutta Tottenham haluaa parannella nykyistä paperia, jotta Son ei karkaisi muualle.

ESPN uutisoi myös eräästä vanhasta Tottenhamin pelaajasta. ESPN:n mukaan PSG ei ole kiinnostunut nykyisin Internazionalessa pelaavasta Christian Eriksenistä, joka ei ole noussut milanolaisseuran avainpelaajaksi kovista odotuksista huolimatta.

Erikseniä on huhuttu PSG:hen Pochettinon palkkauksen takia, mutta ESPN kirjoitti, että PSG on jo ilmoittanut Interille, ettei kauppoja ole syntymässä. Eriksen siirtyi Milanoon vuosi sitten Tottenhamista.