Työnsä Tottenhamin uheilutoimenjohtajana aloittanut Fabio Paratici puhuu itsestään selvyyksiä.

Harry Kanen pitäminen ei ole vain minun tavoitteeni, vaan koko seuran. En malta odottaa sitä, että pääsen näkemään hänen pelaavan livenä, 48-vuotias lateli Sky Italialle.

– Olen ollut onnekas päästessäni seuraamaan sellaisten urheilijoiden kuin Cristiano Ronaldon, Carlos Tévezin, Álvaro Moratan, Gonzalo Higuaínin, ja monen muun työskentelyä läheltä, entinen Juventus-pomo tiputtelee.

Kane on tehnyt selväksi että haluaa voittaa, ja päätyneensä siihen johtopäätökseen, että onnistuakseen tässä hänen on jätettävä Spurs. Viime kaudella 23 maalia tehnyt, ja jälleen yhden Golden Boot -palkinnon voittanut 27-vuotias ei ole juhlinut urallaan vielä ainuttakaan merkityksellistä pokaalia.

Tottenhamin kerrotaan torjuneen Manchester Cityn tekemän, 100 miljoonan punnan tarjouksen oleellisimmasta pelaajastaan. Kanen ja seuran välisestä sopimuksesta on jäljellä vielä kolme vuotta.

– Juuri nyt hän on yksi maailman parhaista kärjistä. Hän on joukkuepelaaja, mutta samalla maalintekijä, joten uskon vilpittömästi hänen kuuluvan maailman kolmen parhaan joukkoon.

Keskusteluja pelaajan itsensä kanssa Paratici ei kuitenkaan vielä ole käynyt.

– Emme ole puhuneet, koska en halua häiritä EM-kisoissa pelaavia. Se ei olisi mielestäni reilua.

Ennen italialaisen saapumista Tottenham etsi aktiivisesti korvaajaa Kanelle. Tilanne seurassa on kisojen aikana kuitenkin elänyt muun muassa niin, että sillä on jälleen täysipäiväinen manageri – Wolvesin viime kauden päätteeksi jättänyt Nuno Espirito Santo.