Liverpool onnistui kaatamaan Manchester Cityn sunnuntaina Valioliigan huippuottelussa. Ottelu päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen lopulta 3-1.

Lue lisää tästä.

Manchester Cityn pelaajat päävalmentaja Pep Guardiolan johdolla kävivät todella kuumana ottelun aikana. Pallo näytti osuneen kahdessa tilanteessa Liverpool-puolustaja Trent Alexander-Arnoldin käteen.

Englannin maajoukkueen puolustaja myönsi pelin jälkeen, että pallo saattoi osua hänen käteensä ottelun avausmaalia edeltäneessä tilanteessa.

– Pallo saattoi osua käteeni, mutta se osui ensin heidän pelaajansa (Bernado Silva) käteen. Pitää vain jatkaa pelaamista, he (Cityn pelaajat) protestoivat tilannetta, mutta me jatkoimme pelaamista, Alexander-Arnold kertoi Sky Sportsille.

Liverpoolilla on nyt yhdeksän pisteen etumatka Manchester Cityyn. Alexander-Arnold oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja voittoon, mutta muistutti samalla, mitä viime vuonna kävi.

– Olemme hyvässä vireessä, edelleen voittamattomia sarjassa. Viime vuonna keräsimme 97 pistettä, ja se ei riittänyt. Meidän pitää tänä vuonna pystyä vähintään samaan pistemäärään, Alexander-Arnold sanoi.

Myös Liverpoolin toinen laitapuolustaja Andrew Robertson oli samoilla linjoilla joukkuekaverinsa kanssa.

– Tämänpäiväinen voitto oli meille todella tärkeä. Viime vuonna Manchester City ei menettänyt loppukaudesta juurikaan pisteitä. Meidän pitää vain edetä peli kerrallaan. Katsotaan tilannetta uudelleen joulun, ja otteluruuhkien jälkeen, Robertson sanoi Sky Sportsille.

Lähde: BBC