Steven Gerrard kertoi olleensa ”yllättynyt” Gareth Southgaten päätöksestä pudottaa Trent Alexander-Arnold Englannin maajoukkueesta, kuvaillen Liverpoolin avainpuolustajaa ”maailmanluokan” laitapakiksi.

LUE MYÖS: Liverpool-tähti pudotettiin maajoukkueesta, Jesse Lingard palaa – tässä Englannin ryhmä MM-karsintojen avauspeleihin

– Southgate tekee päätökset siellä. Tästä en välttämättä ole samaa mieltä, mutta en olekaan Englannin päävalmentaja. Minun mielestäni Trent on Englannin paras oikean puolen laitapakki, Gerrard totesi The Athleticille.

Alexander-Arnold ei ole suoriutunut parhaalla tasollaan tämän vuoden puolella, minkä takia Southgate päätti jättää 22-vuotiaan pois maaliskuun MM-karsintapeleistä San Marinoa, Albaniaa ja Puolaa vastaan.

Liverpoolin legendapelaaja Gerrard puhuisi tilanteesta mielellään Alexander-Arnoldin kanssa, mutta pitää hänen oman managerinsa osoittamaa tukea tärkeämpänä asiana.

[readmore from=Liverpool]

– Yksi asia minkä opin omalta pelaajauraltani oli se, miten on mahdoton olla jatkuvasti ”10/10”. Kun tasosi laskee hetkellisesti, tarvitset manageriltasi tukea, rakkautta ja huomiota. Enemmän kuin keneltäkään muulta. Joten olin henkilökohtaisesti yllättynyt [Southgaten] päätöksestä.

– Trent on maailmanluokan laitapuolustaja, maansa paras oikean puolen laitapakki. Toki meillä on muitakin fantastisia oikean puolen laitapakkeja, mutta olen aina täällä Trentiä varten – tai ketä tahansa muuta Liverpoolin pelaajaa. Minä hetkenä hyvänsä.