Arsenal ei päässyt helpolla lauantai-iltana, kun se kohtasi kello 22 alkaneessa Lontoon paikallisottelussa West Hamin.

Arsenal siirtyi johtoon 25. minuutilla, kun Alexandre Lacazette puski Pierre-Emerick Aubameyangin hienon keskityksen West Hamin verkkoon.

Avausmaalin hylkääminen oli todella lähellä. Tilanteessa tarkasteltiin paitsiota, mutta VAR:n päätös oli lopulta Arsenalin kannalta suotuisa.

Kotijoukkue oli jo päästä tauolle johtoasemassa, mutta sitten ote herpaantui hetkeksi. Maalin edessä Michail Antonio pääsi jatkamaan Ryan Fredericksin lähettämän pallon ohi Arsenalin tolppien välissä työskennelleen Bernd Lenon.

Arsenal onnistui tekemään 2−1-voittomaalin 86. minuutilla. Dani Ceballos kärkkyi syöttöä vasemmalla ja yllätti uinuneen West Hamin puolustuslinjan. Ceballos ja ratkaisuosuman viimeistellyt Eddie Nketiah pääsivät linjan taakse, ja Nketiah laukoi pallon maaliin Ceballosin syötöstä.

Valioliiga jatkuu sunnuntaina neljällä ottelulla. Southampton isännöi Tottenhamia kello 14.00, Brighton vierailee Newcastlessa kello 16.00, ja todellisessa herkkupalassa Chelsea ja Liverpool ottavat yhteen kello 18.30. Illan viimeisenä otteluna nähdään kello 21.00 alkava Leicester−Burnley.