Unai Emeryn työpaikka on vaarassa, mikäli Arsenal ei kauden päätteeksi lunasta paikkaa ensi kaudelle Mestarien liigaan, Arsenalin urheilutoimenjohtaja Raul Sanllehi kertoi seuran fanien foorumilla.

− Sanoimme hänelle (Emerylle), että viime vuonna menetimme Mestarien liiga -paikan, mutta tänä vuonna vahvemmalla joukkueella me odotamme sitä.

Emery käytti viime kesänä siirtoihin 152 miljoonaa puntaa eli noin 173 miljoonaa euroa. Tällä rahalla hankittiin Nicolas Pépé, William Saliba, Kieran Tierney, David Luiz ja Gabriel Martinelli. Dani Ceballos tuli joukkueeseen lainalle Real Madridista.

Torstai ei ollut ensimmäinen päivä, kun Arsenalin johtoporras tapaa seuran faneja. He ovat myös aiempina vuosina järjestäneet tilaisuuksia, joissa fanien kysymyksiin ja ajankohtaisiin asioihin vastataan.

Ainakin tällä hetkellä Emeryn kannalta näyttää hyvältä, sillä Arsenal on kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen Valioliigassa sijalla kolme. Tykkimiehet ovat hävinneet tällä kaudella vain yhden ottelun, kun Liverpool oli elokuussa Anfieldillä pelatussa kamppailussa parempi lukemin 3−1.

Lähde: Daily Mail