Syksyn maaottelut on jo pelattu, mutta Chelsea-pelaajien maajoukkue-edustukset kuohuttavat edelleen. Vicente del Bosque ei valinnut loukkaantumisten takia Chelsean Diego Costaa ja Cesc Fàbregasia Espanjan viimeisimpiin maaotteluihin. Sergio Ramos kritisoi tuolloin Chelsea-kaksikkoa huonosta sitoutumisesta.

Nyt asiaan otti kantaa Chelsea-manageri José Mourinho, joka valmensi Ramosia edellisessä pestissään Real Madridissa.

– Siitä asti kun olen tuntenut Sergio Ramosin, hän on ollut fantastinen jalkapalloilija. Mutta hän ei ole lääkäri, enkä ole minäkään, Mourinho sanoi Mirrorin haastattelussa.

– Minun lääkärini ja Espanjan maajoukkueen lääkäri tekivät tutkimukset. He päättivät, etteivät pelaajat ole pelikunnossa.

– Mikä minä olen vastustamaan sitä. Enkä usko, että Sergio on hankkinut parin viime vuoden aikana lääketieteen maisterin tutkintoa, jotta hän voisi ymmärtää asiaa.

Mourinho vertasi Costan ja Fàbregasin poisjääntejä Vincent Kompanyyn, joka ei myöskään pelannut viime maaottelussa.

– Kompany ei pelannut Belgian paidassa Walesia vastaan, mutta hän pelasi lauantaina. Jättikö hän maajoukkueensa pulaan? Mielestäni kyllä. Hän on Belgian kapteeni. Huijasiko hän, kun hän pelasi lauantaina muttei Walesia vastaan? Mielestäni ei. Joten me kaikki hyväksymme, että hän oli loukkaantunut.

– Minä luotan lääkäreihini 100-prosenttisesti. Jos del Bosque ei luota omiin lääkäreihinsä, se on hänen ongelmansa. Fàbregas oli epävarmassa kunnossa, Diego ei. Diego toipui täysin näiden kahden viikon aikana, kun hän sai levätä. Fàbregasin tilanne on erilainen. Hän selviytyi.