Sky Sportsin toimittaja Kaveh Solhekol kertoo Twitter-tilillään, että Valioliigan sarjakärki Chelsea ja putoamistaistelussa rimpuileva Swansea suunnittelevat keskinäistä hyökkääjävaihtoa. Vaihtokauppa olisi tiettävästi kevään mittainen laina.

Mikäli seurat pääsevät yhteisymmärrykseen, siirtyisi Swansean Fernando Llorente Lontooseen, ja nuori belgialaiskärki Michy Batshuayi puolestaan Walesiin. 31-vuotias Llorente on nauttinut Swanseassa runsaista peliminuuteista ja on tehnyt kauden aikana kuusi maalia. Chelseassa 195-senttiselle kolossille olisi tarjolla kaiketi lähinnä vaihtomiehen rooli.

23-vuotias Batshuayi on saanut manageri Antonio Contelta Valioliigassa vain jäännösminuutteja ja maalitili onkin karttunut ainoastaan yhdellä osumalla. Cup-otteluissa Batshuayi on puolestaan osunut tolppien väliin kolme kertaa, joista viimeksi sunnuntain FA Cupin ottelussa Peterborough’n verkkoon.

Kaveh Solhekol

@SkyKaveh
Sky in Italy say Batshuayi Llorente swap loan deal is moving closer. Antonio Conte says he doesn't want to talk about it