Memphis Depay siirtyi muutama päivä sitten Manchester Unitedista Lyoniin. Hollantilaisen ura Unitedissa jäi lopulta vain puolentoista kauden mittaiseksi.

Memphisin maanmies Ruud Gullit varoittaa Paul Pogbaa, että hänellä voi olla samanlainen kohtalo edessään. 54-vuotiaan hollantilaisen mielestä Pogban tulisi keskittyä enemmän pelaamiseen ulkonäkönsä sijasta.

– Paul Pogba käy samaa asiaa läpi Unitedissa kuin Memphis Depay, Gullit kertoi Mirrorin mukaan.

– Hän voi olla maailman kallein jalkapalloilija, mutta sillä ei ole väliä, mikäli hän käyttää enemmän aikaansa pukeutumiseen, väreihin hiuksissaan ja sosiaaliseen mediaan.

Memphisiä syytettiin United-aikanaan siitä, ettei hän keskittynyt tarpeeksi uraansa jalkapalloilijana. Gullitin mukaan Pogban kannattaisi keskustella asiasta nykyisen Lyon-pelaajan kanssa.

– Paulin tulisi kysyä Memphisiltä. Hän tajuaisi, että menestys ja huipputason saavuttaminen on mahdollista Englannissa ainoastaan, jos pelaat hyvin joka viikko ja annat kaikkesi uran eteen, Gullit jatkoi.

– Memphisiä kritisoitiin rajusti, koska hän piti imagonsa kiillottamista tärkeämpänä kuin kehittymistä jalkapalloilijana. Hänen olisi pitänyt tietää, että kentällä tapahtuvat asiat menevät kaiken edelle.