Liverpoolin ja Real Madridin legendat kohtasivat Hyväntekeväisyysottelussa Anfieldilla.

Molempien joukkueiden kokoonpanoissa oli erittäin nimekkäitä pelaajia. Liverpoolilla ottelussa pelasi muun muassa Steven Gerrard, Robbie Fowler ja Michael Owen. Espanjalaisten kokoonpanossa oli myös paljon entisiä huippupelaajia, kuten Roberto Carlos, Luis Figo ja Clarence Seedorf.

Shown varasti täysin Liverpoolin pitkäaikainen kapteeni Steven Gerrard. Mies syötti alkuun kaksi maalia, joista ensimmäinen oli todella näyttävä. Hän ohitti useita pelaajia, jonka jälkeen mies keskitti pallon Owenille, joka ei erehtynyt. Toisessa syötössään hän pelasi hienosti John Aldridgelle, jonka tarvitsi vain putata pallo tyhjään maaliin.

Kolmas maali tuli Gerrardin hankkimasta rangaistuspotkusta, jonka Robbie Fowler laukoi sisään. Kotijoukkueen 4-0 maali oli se kuuluisa kirsikka kakun päälle. Upea haltuunotto keskitykseen, volley alakulmaa kohti ja pallo oli maalissa.

오프로디테™

@Ophrodite_0719
Form is temporary Class is permanent

#LFCRealLegends #Gerrard

Real Madrid kaunisteli ottelun loppulukemiksi 4-3, mutta paikalla ollut yleisö ei tule muistamaan lopputulosta, vaan yhden miehen esityksen. Moni vaati ottelun päätyttyä Gerrardin palaavan eläkkeeltä pelaamaan Liverpooliin, mutta tämä on tuskin tapahtumassa.