Yksi Chelsean valioliigamestaruuden takuumiehistä oli joukkueessa vuodesta 2012 asti pelannut Eden Hazard. Belgialaispelaajaa teki 36 sarjapelissä 16 osumaa ja antoi 5 maaliin johtanutta syöttöä.

26-vuotias laitahyökkääjä on jo useana vuotena yhdistetty Real Madridiin ja huhut ovat voimistuneet ranskalaislegenda Zinédine Zidanen otettua joukkue haltuun, sillä valmentaja on useasti kertonut ihailevansa Hazardia.

Nyt pelaajalta itseltä kysyttiin, kiinnostaisiko madridilaisseuran mahdollinen tarjous.

– Tietenkin harkitsisin, jos Madrid tekisi tarjouksen.

– Tahdon voittaa pokaaleita. Olisi upeaa voittaa Mestarien liiga. Se on toki myös Chelsean tavoite. Voin rehellisesti sanoa, että en tiedä, mitä tulee tapahtumaan.

Hazardin sopimus lontoolaisseuran kanssa päättyy kesällä 2020. On kuitenkin huhuttu, että Chelsea haluaisi tarjota pelaajalleen parempaa ja pidempää sopimusta, jotta se saisi varmistettua Hazardin pysymisen Stamford Bridgellä.

– Tunnen oloni hyväksi Chelseassa, mutta koskaan ei voi tietää, mitä tulee tapahtumaan. En ole keskustellut seurajohdon kanssa uudesta sopimuksesta.

Nyt belgialaisella on edessä kaksi maaottelua, joiden jälkeen luvassa on ansaittu loma pitkän kauden päätteeksi.

– Minulla on kaksi ottelua Belgian kanssa ja sen jälkeen lähden lomalle. Silloin tahdon ajatella jalkapalloa mahdollisimman vähän.