Newcastlen Jonjo Shelvey otti sunnuntaina suoran punaisen kortin ottelussa Tottenhamia vastaan. Toisen puoliajan alkua oli pelattu vain muutama minuutti kun keskikenttäpelaaja astui vihellyksen jälkeen Spursin Dele Allin jalan päälle ja lensi ottelusta ulos.

Ennen tätä tilannetta sarjanousija Newcastle oli ottelussa hyvin mukana, mutta alivoimalle jäätyään Tottenham meni menojaan ja voitti ottelun 2-0.

Pelin jälkeen Shelvey kertoi ongelmistaan hermojensa hallinnan kanssa.

– Minun tulisi vain pitää turpani kiinni. Minun tulisi oppia olla menemättä mukaan ja vain kävellä pois, Shelvey kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Aloin tapaamaan psykologia viime vuonna parantaakseni mentaalipuolen asioita. Tämä alkoi [Nottingham] Forest ottelun jälkeen, kun lensin pihalle. Olin potkaissut tätä tyyppiä [Henri Lansburya] ja se oli vain todella lapsellista.

– Kun ihmiset yrittävät saada minut hermostumaan, minun tulisi vain nauraa. Minun ei tulisi purkautua noin, mutta joskus en vain voi sille mitään.

Newcastle-valmentaja Rafael Benitez kertoi joukkueen kapteenina toimivan Shelveyn pyytäneen anteeksi punaista korttiaan.