Manchester Unitedin entinen kapteeni Roy Keane sanoo kunnioittavansa Arsenalin pelitapaa ja maksaisi mielellään nähdäkseen Arsène Wengerin miehistön pelaavan.

– Ei ole montaa joukkuetta, joiden näkemisestä maksaisin, mutta Arsenalin ollessa parhaimmillaan maksaisin heidän näkemisestään, Keane sanoo Sky Sportsille.

– Mielestäni heidän pelityylinsä on mahtava.

Irlantilainen kohtasi Arsenalin aikoinaan useammassa kuumassa kamppailussa. Hän otti monta kertaa yhteen erityisesti Patrick Vieiran kanssa.

– Mielestäni managerien ja pelaajien välillä oli yleistä vihanpitoa. Pelaajat… minä ja Patrick, neljän alakerta Garyn (Neville) ja Martin Keownin kanssa. Nämä ovat kaikki isoja persoonia… Ruud (van Nistelrooy). Jännite kaikkien välillä toi siihen lisää, muistelee Keane.

Toista lontoolaisseuraa hän ei lähde juurikaan kehumaan.

– Olen kuitenkin aina pitänyt vaikeana, tavallaan, pitää Chelseasta. Tapa, jolla he ovat toimineet, tekee edelleen vaikeaksi kehua heitä paljon, mutta se on vain henkilökohtainen asia.

Keane tuntuu viittaavan siihen, että suurin osa Chelsean menestyksestä on tullut vasta upporikkaan venäläisomistajan Roman Abramovitshin aikakaudella.

Lähteet: Squawka ja Metro