Arki koitti Valioliigan nousijaseuroille, kun Carling Cupin toisella kierroksella. Joukkueet peluuttivat ”kakkosmiehistöjään”, mutta pelaajaringin leveys ei riittänyt edes sarjaportaita alempana pelaaviin joukkueissiin.

Swansea hävisi 3-1 kakkosliigassa pelaavalle Shrewsburylle, QPR 0-2 ykkösliigan Rochdalelle ja Norwichia nöyryytettiin 0-4 ykkösliigan MK Donsin toimesta.

Carling Cup näytti taas parasta puoltaan, sillä alempien sarjojen seurat ja pelaajat saavat loistavia näytönpaikkoja Valioliiga seuroja vastaan. Vaikka sarjanousijat osottautuivat kovin heikoiksi kakkosmiehistöillään, saavat voittaneet seurat varmasti palstatilaa brittilehdistössä.

Valioliigaseurojen Carling Cup tulokset:

Aston Villa – Hereford 2-0
Bournemouth – West Brom 1-4
Brighton – Sunderland 1-0 (JA)
Northampton – Wolves 0-4
Norwich – MK Dons 0-4
QPR – Rochdale 0-2
Shrewsbury – Swansea 3-1