Valioliigakausi on vastikään päättynyt, mutta spekulaatiot seurojen manageritilanteesta ovat täydessä käynnissä.

Aloitetaan ensin Liverpoolista, jossa seura on ilmoittanut ykkösvaihtoehdokseen Barcelonasta lähteneen Pep Guardiolan. Tämä lienee tosin hyvin epätodennäköinen vaihtoehto, koska hän ilmoitti lopettamisensa syyksi väsymyksen ja managerityön kovat paineet. Aikomuksena hänellä oli pitää ainakin yksi sapattivuosi jalkapallosta.

Wigan on antanut Roberto Martínezille luvan neuvotella Poolin kanssa sopimuksesta, ja neuvotteluiden odotetaan tapahtuvan muutamien päivien sisällä.

Ehdolla pestiin ovat myös olleet ex-maajoukkue valmentaja Fabio Capello, ex-Chelsea luotsi André Villas-Boas sekä Swansean Brendan Rodgers, joka tosin ilmoitti jo ettei ole käytettävissä.

Myös Borussia Dortmundin Jürgen Kloppin ja Marseillen Didier Deschampin nimet ovat olleet esillä.

Aston Villan manageriksi on uumoiltu ez-Manchester United pelaaja Ole Gunnar Solskjaeria, joka valmentaa tällä hetkellä Norjassa Molden joukkuetta.

Molden sivuilla mainitaan, että he ovat tietoisia Villan ja Solskjaerin keskusteluista asian tiimoilta.

Jos Martinez vastaanottaa Liverpool-pestin, jää Wiganin joukkue todella tukalaan tilanteeseen. Yleisesti ollaan sitä mieltä, että seuran säilyminen on espanjalaisvalmentajan ansiota, eikä putoamista voida välttää ensi vuonna kenenkään muun managerin avulla.

Noh, oli asia niin tai näin, on manageriruletti fanien mieliksi taas täydessä käynnissä!