Arsenal-Norwich

Emiratesilla Arsenal nousi takaisin sarjakärkeen. Gunners murskasi Norwichin selkein 4-1-lukemin.

Arsenal aloitti maalinteon 18. minuutilla Jack Wilsheren iskiessä kotijoukkueen johtoon. Toisen puoliajan alussa Mesut Özil lisäsi eron kahteen maaliin. 70. minuutilla Jonny Howson toi Norwichin maalin päähän.

Ottelun viimeisen kymmenen minuutin aikana Arsenal hautasi Kanarialintujen toiveet pisteistä. Ensin hurjassa maalivireessä oleva Aaron Ramsey laukoi kotijoukkueen 3-1-johtoon. Kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Özil viimeisteli vielä toisen osumansa ja naulasi loppulukemiksi 4-1.

Everton-Hull, Stoke-West Bromwich

Liverpoolissa Everton otti niukan voiton sarjanousija Hull Citystä. Toffees siirtyi johtoon jo 8. minuutilla Kevin Mirallasin osumalla. Ensimmäisen puoliskon puolivälissä Yannick Sagbo tasoitti numerot 1-1. 57. minuutilla Steven Pienaar laukoi Evertonin 2-1-johtoon. Maali jäi ottelun voitto-osumaksi. Everton voitti 2-1-lukemin ja jatkoi vahvaa virettään.

Britannia Stadiumilla Stoke ja West Bromwich jäivät maalittomaan tasatulokseen. Pottersin puolustus piti läpi ottelun, eikä Baggies myöskään onnistunut viimeistelyssään. Stoke on nyt pelannut viisi peliä ilman voittoa.

Chelsea-Cardiff

Lontoossa Chelsea murskasi vaikean alun jälkeen Cardiffin. Bluesin otti selkeän 4-1-voiton sarjanousijoista. Cardiff sai ottelulle hyvän alun, kun Jordan Mutch vei vieraat johtoon vain kymmenen minuutin pelin jälkeen. Ensimmäisen puoliskon puolivälissä Eden Hazard laukoi Chelsean tasoihin.

Toisella puoliajalla Blues meni menojaan ja 66. minuutilla Samuel Eto’o iski kauden ensimmäisellä osumallaan kotijoukkueen 2-1-johtoon. Kymmenen minuuttia myöhemmin vaihdosta kentälle tullut Oscar lisäsi eron kahteen maaliin. Ottelun loppuhetkillä Hazard maalasi vielä illan toisellaan loppulukemiksi 4-1.

Swansea-Sunderland

Gus Poyetin debyytti Sunderlandin peräsimessä ei ollut ruusuilla tanssimista. Black Cats hävisi vieraissa Swansealle murskaavin 4-0-lukemin.

Swansien ensimmäinen maali syntyi toisen puoliajan alussa, kun Sunderland-puolustajista Phil Bardsley laittoi pallon epäonnisesti omaan maaliin. Jonathan De Guzman lisäsi eron kahteen maaliin. Viisi minuuttia myöhemmin Sunderlandin tuska syveni entisestään Swansean saadessa rangaistuspotkun. Wilfried Bony sijoitti pallon kylmän viileästi maaliin ja kotijoukkue johti jo 3-0.

Viimeisen kymmenyksen käynnistyessä Steven Fletcher jatkoi vielä De Guzmanin keskityksen omaan maaliin ja loppulukemat olivat selvillä. Swansea voitti ottelun suvereenilla esityksellä nousten sarjataulukossa 11 sijalle. Sunderland hakee edelleen kauden ensimmäistä voittoaan.