Fulham ei jättänyt Crystal Palacelle mahdollisuuksia Selhurst Parkin illassa. Mökkiläiset nuijivat Eaglesin vieraissa 1-4-lukemin. Ottelun hahmo oli Fulhamin Bryan Ruiz, joka rakensi vierasjoukkueelle kaksi tärkeää osumaa.

Palace sai räjähtävän alun ottelulle. Seitsemännellä minuutilla Jason Puncheon keskitti vasemmalta laidalta Adrian Mariappalle, joka puski pallon yläilmoista ohi Maarten Stekelenburgin. Fulhamin tasoitus syntyi 19. minuutin kohdalla. Pajtim Kasami nosti pallon komeasti Palace-maalia vartioineen Julian Speronin ylitse ja herätti Mökkiläiset mukaan peliin.

Maalin jälkeen vieraat saivat lisää virtaa. Juuri ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä Fulhamille tuomittiin vapaapotku aivan rangaistusalueen tuntumasta. Ruiz ampui päin muuria, josta pallo kimposi rangaistusalueen takana kärkkyneelle Steve Sidwellille. Englantilainen laukoi suoraan ilmasta Mökkiläiset 2-1-johtoon.

Fulham joutui suorittamaan vaihdon heti toisen puoliajan alkuun, kun Brede Hangeland joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Vaihdosta tilalle saapui Fernando Amoriebieta. 48. minuutilla Speroni avasi maalipotkunsa suoraan Dimitar Berbatoville, joka jatkoi vierelle Darren Bentille. Eagles-vahti torjui brittihyökkääjän laukauksen rajan yli kulmapotkuksi. Ruiz keskitti kulmasta Berbatoville ja bulgarialaiskärki puski vieraat kahden maalin karkumatkalle.

Hetkeä myöhemmin Fulham lisäsi johtoaan Ruizin toimiessa jälleen kapellimestarina. Costaricalainen keskitti kulmapotkusta vasemmassa nurkassa olleelle Philippe Senderosille, joka laukoi pallon ilmasta vasempaan nurkkaan. 65. minuutilla pallo lepäsi Mökkiläisten verkossa. Maalia ei kuitenkaan hyväksytty, sillä Palace-hyökkääjä Dwight Gayle oli tilanteessa paitsiossa.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten Fulham voitti ottelun 1-4. Palacen tilanne synkkeni tappion myötä entisestään. Eagles on onnistunut nappaamaan kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan vain yhden voiton.