Kahdella edellisellä kaudella Chelsean parhaimpiin pelaajiin kuulunut Juan Mata ei ole kuluvalla kaudella mahtunut Chelsean pelaavaan miehistöön. Chelsea-manageri José Mourinho on suosinut Oscaria ja Eden Hazardia avauskokoonpanossaan. Kaksikko pelaa vahvaa kautta Chelsea-paidassa.

Mourinhon mielestä Matan asenne on kunnossa ja hän ansaitsisi paikan avauskokoonpanossa.

– En voi muuttaa sääntöjä ja aloittaa peliä 12, 13 tai 14 pelaajalla. Haluaisin tehdä niin, koska moni pelaaja ansaitsisi enemmän peliaikaa. Mata on yksi heistä, koska hän tekee kovasti töitä peliajan eteen, kertoo Mourinho.

– Jos peluutan Mataa, niin olette kysymässä, että miksi en peluuta Hazardia tai Oscaria. Meillä on hyökkääjän takana kova kilpailu peliajasta.

– Tilanne on vaikea minulle, koska en haluaisi jättää ketään vähälle peliajalle. Nautin heidän peluuttamisesta ja haluan kaikkien olevan tyytyväisiä, mutta en voi tilanteelle mitään.

PSG:n ja Atletico Madridin tiedetään olevan kiinnostuneita vähälle peliajalle jääneen Matan palveluksista. Matan siirtoa toiseen seuraan voidaan pitää todennäköisenä, jos penkitys Chelseassa jatkuu.

Lähde: Sky Sports