Arsène Wenger on pyytänyt anteeksi omaa osuuttaan viikko sitten tapahtuneessa yhteenotossa José Mourinhon kanssa. Arsenalin ranskalaismanageri ja Chelsea-luotsi ottivat yhteen viikkoo sitten pelatussa paikallisottelussa. Wenger kommentoi tapahtumia ranskalaisessa Téléfoot nimisessä televisio-ohjelmassa.

– Tästä on tehty liian suuri numero. Uskon ettei minun olisi tarvinnut reagoida tapahtumiin lainkaan, sillä niin ei kuulu käyttäytyä jalkapallokentällä. Kadun aina kaikenlaista väkivaltaa ja pyydän anteeksi siitä. Se on kuitenkin osa otteluita, jotka riistäytyvät käsistä.

– Meillä on Josén kanssa myös värikäs menneisyys. Yllyttikö Mourinho minua?. Siltä vähän tuntui. En astunut Chelsean tekniselle alueelle.

Lähde: The Guardian

Toimittajan sana

Tilannehan lähti käyntiin siitä, kun Alexis Sánchez jäi Gary Cahillin ruman taklauksen alle. Wengerin mielestä Cahill olisi ansainnut ulosajon, joten Arsenal-luotsi päätti lähteä Mourinhon reviirille jututtamaan tuomaria. Mourinho ei sulattanut Wengerin toimia, joten Blues-luotsi yritti estellä kollegaansa.

Asian puiminen vielä viikon jälkeen on melko turhaa, mutta oman virheensä myöntäminen oli Wengeriltä hyvä siirto. Kummallekkaan ei seurannut tilanteesta rangaistusta, joten eiköhän tämä ollut tässä.