Basel on julkaissut Instagram-tilillään Valioliiga-seuroja hauskasti herjaavan piirroskuvan pudotettuaan eilen Liverpoolin Mestarien liigan jatkopeleistä. Kuvassa Chelsean ja Tottenhamin pelaajat kantavat kolhittua Reds-miestä ja kaksi heistä sanoo: ”You’ll Never Walk alone” (Liverpoolin kannatushymni).

Basel viittasi piirroskuvalla viime kauden kahteen voittoon Bluesista ja vuotta aiemmin tapahtuneeseen Spursin kaatoon. Sveitsiläisseura joutui poistamaan myöhemmin kuvan seuran viralliselta tililtä. Basel julkaisi myös kuvia aiemmin Liverpoolissa pelanneesta Philipp Degenistä juhlimassa jatkopaikkaa vierailijoiden pukukopissa.

Erikoista oli se, että Manchester United säästyi herjalta. Basel jätti kolme vuotta sitten Red Devilsien miehistön 2-1-voitolla Mestarien liigassa alkulohkoon.

Kuva: The Guardian
Kuva: The Guardian

Lähteet: The Guardian, Sky Sports