Steven Gerrardin 16 vuotta kestänyt ura Liverpoolissa tulee keväällä päätökseensä. Reds vahvistaa verkkosivuillaan, että 34-vuotias keskikenttäpelaaja jättää Anfieldin kauden päätyttyä taakseen. Gerrard on edustanut kasvattajaseuraansa koko elämänsä ajan.

Gerrard myöntää Liverpoolin jättämisen olevan yksi hänen elämänsä vaikeimmista päätöksistä. Reds-kippari teki kuitenkin päätöksen nyt välttääkseen spekulaatiot tulevaisuudestaan. Gerrardin ura ei kuitenkaan pääty vaan englantilaispelaaja jatkaa kotimaansa ulkopuolella. Uutta seuraa Liverpool-ikoni ei ole vielä päättänyt.

– Kerron päätöksestäni nyt, jotteivat valmentajani ja joukkuekaverini häiriinny spekulaatioista tulevaisuudestani. Liverpool on ollut pitkään iso osaa elämääni, joten hyvästien jättäminen on vaikeaa. Se on kuitenkin paras vaihtoehto seuralle ja perheelleni.

– Aion jatkaa pelaamista, mutta en voi paljastaa tällä hetkellä missä jatkan. Voin sanoa, ettei se tule olemaan kilpailijaseurassa, eikä näin ollen vastustaisi Liverpoolia.

– Päätökseni perustuu haluun kokea jotain uutta. En myöskään halua katua mitään tekemättä jätettyä, kun lopetan urani.

– Teen vielä yhden asian selväksi. Tulen olemaan kauden viimeisen ottelun viimeiseen potkuun asti sitoutuneempi joukkueeseeni kuin koskaan. Aion antaa kaikkeni ja haluan auttaa Liverpoolia voittamaan otteluita.

Gerrard liittyi kahdeksan vuotiaana Liverpoolin junioriakatemiaan. Englannin entinen maajoukkuepelaaja on pelannut tähän päivään mennessä 695 ottelua Reds-paidassa ja tehnyt 180 maalia. Gerrardin Liverpool-uran huippuhetkeksi jäi vuoden 2005 Mestarien liigan voitto.